Friday, September 17, 2010

RAYEOUHRAYE

raye petama :)

raye petama semua orng tak de kad rumh , dorang gi sembyang raye hehe sery bagon lambat so sery tak gi larh sembayang raye hohohooo ! so sad larh weyhh , ramai ouhhh saudare sery dtng rumahhh raye petame rase lah jugak raye ! sery dah besa pown dpt duit raye dalm hati memng la nk pown hohooo bodo la ! sery beraye kad rmah LENY ELDIERA ,  FITRIA MAISARA AND NUR FAZILA  .hahah sory la if sery tak pegi raye rumah korang cos raye petame bz gile kowd hahaha ! then kan tbe2 ayang call sery , wahhh so happy la ingad kan die mara lagi kad sery but die ckp die tak pena mara sery and benci sery but tak pown :) sery , yana and fitria maisara pegi b.b raye pown bole jugak pegi jalan2 haha nmpak sngat suke bejalan haha ! janji raye petame nak pegi balek kg but tak jadi cos ade prob family so sad dowh ! sedh gilleee , tak dpat raye kg malang sungguh raye patod ye happy but sery menitis air mate je wahhhh jiwang ye saye nie hahah 


raye kedua and ketiga

raye ke dua  and ketiga sery beraye dgn family bestt gile kowdd ! raye kedua sery pegi kad sungai congkak kad langat pehhh , sejuk gile mandi kad sane cos air bukit kankan  :) best gile makn ais krim then sery gn kazen sery bekumpul cerite pasal dri masing dah lame ouhh tk bekumpul gn dorang ye laa semua bz kankan hahah ! then raye ketiga sery pegi mandi kad cheras tu pown best gile ouhh ! sery berape kali lemas ye laa bdan kazen sery semua mok2 haha jgn mara nak tahu tak sery berape kali kene imap dgn badan sofiaa pehhh saked gile die tu bdan je kecik but ganas gile kowd hahaha . sery happy gile la dpt bekumpul gn kazen sery , dpt jugak la hilang kan TENSION !