Thursday, September 9, 2010

LOVE ??



  urmm , about love tah larhh susa nak ckp  buat mase ni STOP LOVE kowd hohoh
first time kowd singgel selame nie mcm tak paceya je haha tak pena singel selame nie tah sery pown tak tahu nape susa sngat nk cpel .musss aku tak pena agap kau SAMPAH if aku angp kau sampah aku tak kan lyan kau dowh urmm memng aku tahu sala aku cos time aku cpel aku lupe kau but if kau cpel pown kau lupe aku kankannn aku syg kau dowh but sebgai kwan baik tak lebeh memng kau suke bagi harapan palsu kau ckp kau syg aku larh tu larh nie laa ayad boy memang la manisss but sory aku angap kau sekadar kawan baek TIDAK LEBEH . korang ramai ckp aku bodo cos stay tunggu fariss bukan laa aku mlas nk cpel hope korang fahm la if oneday aku rase nak cpel aku cpel laa aku bukan nk jual mahal or pape je la but CINTA DAN SAYANG TIDAK BOLE DI PAKSE RINGHT ? hope korang fahammm :(