Sunday, August 29, 2010

muhammad fareez ghazali

 oiii , korangg nk dega about this boyyy . jomjommm KITE BERGOSIP ! MUHAMMAD FARISS GHAZAL :) mule2 time frist gath die mntk cpel gn sery hohooo die nie gatal ouhhhh! suke buat sery mara andd die dah tahu sery nie kuad jeless die lagi betambah sery kuad jeles . sumpahh dowhh aku tak tahu nape aku tak bole lupe kan kau . semakin aku nk lupe kan kau semakin sygg ! ya allah' npe sery nie ?? sery INGAD DIE TU SUDAA ADE NEW GF tahu :( kau nie  nak ke orang ckpp kau PERAMPAS haaaa ! cukuppp laaa ! yeyeee , weyh aku bodo !!! urmm , but sery dah try lupe kan die but TIDAK BOLE :( ! kalau hati dah sygg if die buat kite bnyak kali saked hati di padangan kite die tetap SEMPURNE ! mybe korang tak kene lagi ape yg sery alami but sumpahhh SEDEH PEDEH PILU SUKE DUKE . ohooooo SEry gileee !!! aku tak kesa if korang nak ckp aku terhegeh or pape je :)