Friday, September 17, 2010

RAYEOUHRAYE

raye petama :)

raye petama semua orng tak de kad rumh , dorang gi sembyang raye hehe sery bagon lambat so sery tak gi larh sembayang raye hohohooo ! so sad larh weyhh , ramai ouhhh saudare sery dtng rumahhh raye petame rase lah jugak raye ! sery dah besa pown dpt duit raye dalm hati memng la nk pown hohooo bodo la ! sery beraye kad rmah LENY ELDIERA ,  FITRIA MAISARA AND NUR FAZILA  .hahah sory la if sery tak pegi raye rumah korang cos raye petame bz gile kowd hahaha ! then kan tbe2 ayang call sery , wahhh so happy la ingad kan die mara lagi kad sery but die ckp die tak pena mara sery and benci sery but tak pown :) sery , yana and fitria maisara pegi b.b raye pown bole jugak pegi jalan2 haha nmpak sngat suke bejalan haha ! janji raye petame nak pegi balek kg but tak jadi cos ade prob family so sad dowh ! sedh gilleee , tak dpat raye kg malang sungguh raye patod ye happy but sery menitis air mate je wahhhh jiwang ye saye nie hahah 


raye kedua and ketiga

raye ke dua  and ketiga sery beraye dgn family bestt gile kowdd ! raye kedua sery pegi kad sungai congkak kad langat pehhh , sejuk gile mandi kad sane cos air bukit kankan  :) best gile makn ais krim then sery gn kazen sery bekumpul cerite pasal dri masing dah lame ouhh tk bekumpul gn dorang ye laa semua bz kankan hahah ! then raye ketiga sery pegi mandi kad cheras tu pown best gile ouhh ! sery berape kali lemas ye laa bdan kazen sery semua mok2 haha jgn mara nak tahu tak sery berape kali kene imap dgn badan sofiaa pehhh saked gile die tu bdan je kecik but ganas gile kowd hahaha . sery happy gile la dpt bekumpul gn kazen sery , dpt jugak la hilang kan TENSION !

Thursday, September 9, 2010

LOVE ??



  urmm , about love tah larhh susa nak ckp  buat mase ni STOP LOVE kowd hohoh
first time kowd singgel selame nie mcm tak paceya je haha tak pena singel selame nie tah sery pown tak tahu nape susa sngat nk cpel .musss aku tak pena agap kau SAMPAH if aku angp kau sampah aku tak kan lyan kau dowh urmm memng aku tahu sala aku cos time aku cpel aku lupe kau but if kau cpel pown kau lupe aku kankannn aku syg kau dowh but sebgai kwan baik tak lebeh memng kau suke bagi harapan palsu kau ckp kau syg aku larh tu larh nie laa ayad boy memang la manisss but sory aku angap kau sekadar kawan baek TIDAK LEBEH . korang ramai ckp aku bodo cos stay tunggu fariss bukan laa aku mlas nk cpel hope korang fahm la if oneday aku rase nak cpel aku cpel laa aku bukan nk jual mahal or pape je la but CINTA DAN SAYANG TIDAK BOLE DI PAKSE RINGHT ? hope korang fahammm :(

Monday, September 6, 2010

SEKOLASEKOLAAA :)

hyehyee bgon pagi gosok gigi thenn siap pegi sekola untok MENUNTUT ILMU PENGETAHUAN ! sery kelas 4 IBNU QAYYUM :) budak semua2 baik terutame sery kankan murid2 hahaha :) sery nie kdang2 pendiam jugak ikod moodd   . sery kad dlam kelas seorang budak yg rajin hohohooo :) urmm kite kad dalm kelas keje becakp je kankan smapai cikgu wahab pown ckp kite kuad mencecehh je hahaha tak bole bela suami sape la tu ? suami mimie kankan ? haha aku gurau je la ! jgn mara mimie :) aku syg korang , if aku bnyak buat korang saked hati aku mntk ma'af mane la tahu korang ade terase gn aku ke ? ye laa , korang mcm tak kenal pulak dgn mulot aku nie . kdang2 mcm sial dikit hohohooo :) mulot korang pown kadng2 terlebeh jujo ouhhh !!!

Sunday, August 29, 2010

muhammad fareez ghazali

 oiii , korangg nk dega about this boyyy . jomjommm KITE BERGOSIP ! MUHAMMAD FARISS GHAZAL :) mule2 time frist gath die mntk cpel gn sery hohooo die nie gatal ouhhhh! suke buat sery mara andd die dah tahu sery nie kuad jeless die lagi betambah sery kuad jeles . sumpahh dowhh aku tak tahu nape aku tak bole lupe kan kau . semakin aku nk lupe kan kau semakin sygg ! ya allah' npe sery nie ?? sery INGAD DIE TU SUDAA ADE NEW GF tahu :( kau nie  nak ke orang ckpp kau PERAMPAS haaaa ! cukuppp laaa ! yeyeee , weyh aku bodo !!! urmm , but sery dah try lupe kan die but TIDAK BOLE :( ! kalau hati dah sygg if die buat kite bnyak kali saked hati di padangan kite die tetap SEMPURNE ! mybe korang tak kene lagi ape yg sery alami but sumpahhh SEDEH PEDEH PILU SUKE DUKE . ohooooo SEry gileee !!! aku tak kesa if korang nak ckp aku terhegeh or pape je :)